As we speak #1

Omdat ik graag even binnenkijk in anderen hun leven, toon ik ook maar even een deel van het mijne. Mijn rubriek ‘doodgewone dingen‘, die trouwens een snelle dood stierf voldeed daar niet aan, dus probeer ik naar het idee van Lilith het eens op deze manier. As we speak dus.

as-we-speak1

Lezen: Ik heb net het nieuwe boek van Harry Potter uit, nu heb ik echt het gevoel helemaal mee te zijn met de hype 🙂 Het was trouwens één van de 8 boeken die ik voor mijn verjaardag kreeg. Ik zit nu trouwens op 5/8 van de stapel. Momenteel lees ik de boeken van Francine Rivers, een van mijn favoriete schrijvers. Als je haar nog niet kent begin je best met de boeken over Hadassah: ‘Een stem in de wind‘ echt een aanrader!

Bakken: Elke keer als er mensen op bezoek komen, al is het maar voor een vergadering, zie ik dat als excuus om weer eens te bakken. Alleen thuis met Mr. Cp raken de baksels nooit op dus komt het er nooit van. Maar als ik bezoek krijg, ga ik helemaal los, elke keer probeer ik weer iets anders uit. Mijn bezoek kan dus net geluk hebben met iets mega lekker of net pech als het op niets trekt. Deze week had ik twee keer bezoek, dus ik maakte een chocoladetaart (dat kon je op instagram stories al volgen) en een stroopwafelcake. Allebei om je vingers bij af te likken!!

as-we-speak

Uitkijken naar: mijn man en ik krijgen altijd na een aantal maanden kriebels om te reizen. We geven liever minder uit aan kledij en hebbedingetjes en sparen het graag om op avontuur te gaan. Dus in december gaan we naar Noorwegen (Bergen), de foto’s op internet zien er zooo prachtig uit dat ik spontaan begin te kwijlen. Het enige probleem, we reizen met een organisatie die we niet kennen en pas na het boeken ontdekte we er heel slechte reviews over: dingen zoals mensen die aankomen bij een hotel dat van niets wist, of mensen die te veel moeten betalen, of.. Ik hoop dus dat alles goed komt!

Uitstellen van: misschien een raar puntje, maar ik blijf het naaien maar een beetje uitstellen. Je kon al zien in mijn filmpje dat ik enkele leuke projecten heb liggen, maar ik raak niet echt in actie. Dat komt een beetje door mijn drukke schema, als ik dan ‘s avonds tijd heb, plof ik liever op de bank dan dat ik nog iets creatief ga doen. Dat moet ik een beetje veranderen, want van in de bank liggen krijg  je niet bepaald energie..

stoffenspektakel-buit

Plannen voor: ik heb allemaal wilde plannen voor mijzelf en mijn blog, liefst van al zou ik eigenlijk kunnen leven van mijn blog, hoewel ik niet graag betaald wordt voor een artikel (hallo tweestrijd). Maar om het allemaal wat systematischer aan te pakken en jullie mee te nemen in het ongetwijfeld spannend proces heb ik besloten om eens nieuwjaarsvoornemens op te schrijven en aangezien we 2017 worden, dacht ik er aan om er maar liefst 17 neer te pennen. Dat vind ik vooral spannend omdat ik weet dat ALS ik zo iets opschrijf, ik het ook echt allemaal ga willen doen. Dus het zou wel eens druk kunnen worden! (zei ik niet net dat ik het nu al druk heb?? Hmmm)

Zijn jullie ook al aan het denken aan nieuwjaarsvoornemens? En hebben jullie er leuke om te delen?

 

3 gedachten over “As we speak #1

  1. Eveline schreef:

    Een leuk voornemen is net geen voornemens te maken 😉 Omdat die toch vaak een stille dood sterven. Veel succes met die 17 ! voornemens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.