Baby Blanket #2

Vreselijk die kou. De zomer lijkt officieel voorbij. Ik draag namelijk terug nylonkousen.. Dat is voor mij altijd het teken..

Omdat het steeds frisser wordt, heb ik bij de volgende baby die geboren werd, een extra dik dekentje gemaakt. Bovenop het dunnere dekentje.
Hoe je het dunnere dekentje kan maken vind je door hier te klikken. Wil je het dikkere dekentje maken? Gebruik je ook die beschrijving, maar voeg er het volgende aan toe:
Nodig:
  • Extra lap Ouatine, 200 gram van 57x78cm

Naaien:

Je legt nog steeds de fleece en de lap mooie stof met de mooie kant op elkaar. Bovenop de fleece leg je nu de ouatine. Die ligt dan op de slechte kant van de fleece.

 

Naaitip voor als je bovenaan geen stofgeleider hebt: leg de ouatine bovenaan. Zoals je ziet in dit voorbeeldje:

 

 

Omdat alles dikker is moet je nu voordat je alles omdraait, de hoekjes bijknippen.

 

 

En ziezo, dat is ook weer klaar! Als je alle stappen goed volgt, ben je hier normaal maar een uurtje mee bezig. Makkelijk toch?
Zijn jullie nog aan zo’n winterse projecten bezig?

MEDEDELING 🙂

Omdat ik via bloglovin 10 volgers heb, via mijn blog ook 10 en via facebook meer dan 30 lijkt het mij tijd voor een give away.. Nog even iets uitwerken/bedenken en dan gaan we vrijgevig zijn. Heb jij een leuk idee, of je wilt dat ik iets weggeef dat ik al eens gemaakt heb? Laat het weten. Inspiratie vind je door HIER te klikken 🙂

0 gedachten over “Baby Blanket #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.