Baby outfit met gratis patronen – Stik Belgique

Tussen al het naaien voor mijn eigen baby door, zijn er nog andere baby’s die wat aandacht verdienen. Momenteel zijn 2 van mijn vriendinnen zwanger en zijn er 2 net bevallen. Een babyboom zal ik het nog niet noemen maar het is toch heel wat. Deze keer was het de beurt aan een vriendin die ik al ken van toen ‘get ready’ nog een hippe groep was.

Terwijl ik dit pakje naaide was ik zelf 36 weken zwanger, hoog tijd om dus even iets te naaien voordat ik gekluisterd zit aan een baby. De patroontjes zijn ondertussen al wat oude bekenden van mij. Dat samen met de overlock die ik deze zomer kreeg, zorgde ervoor dat ik op een middag deze twee stuks in elkaar geflanst had.

Het zijn trouwens twee patroontjes van belgische maak en volgens mij zijn ze al eindeloos door anderen gemaakt. Het is leuk om te zien hoe andere mensen met hetzelfde patroon toch aan een ander resultaat komen, soms is het een heel ander zicht!

Het broekje is de babylegging van Emma en Mona dat ik eerder al eens genaaid heb van een oud kleedje. Ik koos er weer voor om het te maken met de eigen stof als boordstof en zonder elastiek. Die elastiek lijkt me geen meerwaarde te zijn, plus het is extra werk he šŸ™‚

Het truitje is eigenlijk het bovenste deel van het kruippakje van Kiind. Voor onze eigen baby heb ik dit ook al gemaakt maar die is voorlopig nog geheim. Het principe om dit goed in te korten zal ik nog een keertje uitleggen als ik het truitje van onze eigen meid toon.

Stof: stoffenspektakel 11.95/m


Meer moois van Stik Belgique kan je vinden op de blog van Flaflinko. Daar doet ze een heuse wedstrijd om haar blogverjaardag te vieren. Zelf kan je ook nog meedoen tot 5 november. Doen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 gedachten over “Baby outfit met gratis patronen – Stik Belgique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.