Het weer

Nee, het is hier geen weerbericht. Hoewel ik van het weerbericht tegenwoordig wel vrolijk word!! Maakt echter dat ik steeds meer tijd in een andere hobby ga steken. Deze:

BOEKEN BOEKEN BOEKEN BOEKEN BOEKEN BOEKEN BOEKEN BOEKEN BOEKEN BOEKEN BOEKEN

Boeken dus 🙂 Op de foto hierboven zie je hoe ik alle boeken uit mijn boekenkast gehaald heb. Ik wou ze namelijk rangschikken op alfabetische volgorde .. Op naam van auteur. Overdreven of nuttig?? 🙂

Vroeger had ik de neiging om altijd mijn boeken te kopen. Nu ga ik naar de bibliotheek. Deels omdat mijn boekenkast vol is en twee boekenkasten wat raar staan. Maar het grootste deel voor het milieu. Wat heeft het voor nut dat die boeken daar staan te blinken als ik zo het milieu voor de volgende generatie verpest.

Wat mij wel opviel bij het organiseren van mijn boeken is dat de beste auteurs hun naam begint met een ‘J’. Jodi Picoult bijvoorbeeld. Verder heb ik maar 1 boek van een auteur met een ‘R’ slecht slecht boek!

Zo, ik ga nog wat lezen van Jodi Picoult. Volgende blog lezen jullie trouwens eindelijk wat ik hier op bestelling voor een winkel aan het maken ben : (aan de grote letters zie je hoe trots ik ben !!)

 

0 gedachten over “Het weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.