Shopping Tip – Boekenfestijn

 

Kom dat zien, kom dat zien. Het boekenfestijn. Ik ben al vele keren geweest en het is echt de moeite.

Je kan deze beurs best vergelijken met de winkel ‘boekenvoordeel’. Het is een mega zaal vol duizende boeken aan deze prijzen of goedkoper. Alle soorten boeken kan je er vinden. Dus ook in de categorie hobbyboeken en naaiboeken kan je hier echt jouw slag slaan.

Even een heads up: bereidt je voor op draaierigheid! Say what? Sja, de boeken staan namelijk allemaal op zijn kant. Met de rug naar boven. Om alles goed gezien te hebben loop je rijen en rijen af met je hoofd naar beneden en schuin gedraaid. Gelukkig zijn de prijzen en de vondsten bijna altijd de moeite waard.

Een gouden tip als je hier rondloopt. Neem alles mee wat interessant is. En neen, ik bedoel heus niet dat je alles moet afrekenen en mee naar huis moet nemen. Smijt gewoon alles in jouw karretje. Als je overal gekeken hebt, zet je je even aan de kant op een stoel (of zoals mij op de grond) en sorteer je de boeken. Wat je toch niet wilt kopen kan je netjes teruggeven in de daarvoor bedoelde balie. Zeker doen hé, want je wilt echt niet de arme stakker zijn die even terug loopt om dat ene boek van daarnet terug te vinden!

En nu gaan met die banaan: klik hier
Ow en vergeet niet om een hele, hele grote tas mee te nemen om alles terug thuis te krijgen.

0 gedachten over “Shopping Tip – Boekenfestijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.