à la moi

Terwijl ik steeds meer en meer bloopers aan het verzamelen ben voor mijn Belofte + steeds meer en meer aan het nadenken ben om iets speciaal te doen als ‘creastine’ een jaar bestaat, …. naai ik ook nog wat.
Deze keer besloot ik eens om niet-treuzelend te naaien. Ik ben namelijk een enorme treuzelkont. (ja je mag af en toe zelf eens een woordje uitvinden, zie blogwetboek artikel 25 1bis.). Meestal naai ik met de tv op een serie. Voor de gezelligheid denk ik dan. Maar elke keer als ik over iets twijfel of moet nadenken over, zit ik dus wel steevast eerst een kwartier naar tv te staren. Dat zorgt er meestal voor dat mijn naaiprojectjes echt lang duren. Dit moest veranderen.
De tv ging uit (radio aan) en elke keer wanneer ik mij betrapte op te veel twijfelen en treuzelen spoorde ik mijzelf aan: ‘het heeft geen nut om er zo lang over na te denken, dan heb je alleen maar meer tijd verspild als het project mislukt’. 
En zo maakte ik mijn eigen rokje. Ik noem het ‘à la moi‘ omdat het zonder patroon is :). Oui, oui, gewoon overgetekend van een ander rokje!
Het is eigenlijk appelblauwzeegroen.. De stof was maar 3 euro/m, een lekker winters wolletje uit de sleepstraat in Gent.
Alle randjes zijn met een zigzagsteek afgewerkt. En ik heb er zelfs een belegje ingenaaid (bovenaan).
Et voila
Wat vinden jullie? Het is misschien net iets te strak, mais… het is niet mis he 🙂
Wat wel beter kon, is de kleur van de rits. Maar hé, wie stoort zich dààr nu aan?
Trouwens ik weet ook niet waarom ik in een franse stemming ben hoor. Mais bon…

Terwijl ik dus trouwens, naai, denk, jog, kook, kuis, lees,…vraag ik mij stiekem wel af hoe al die andere blogmadammen dat doen. Hoe houden die tijd over om zoveel te bloggen? Heb ik misschien iets te veel hobby’s? Zo ja, dan zal ik toch maar even wachten met een moestuintje :s
Geplaatst in: DIY

0 gedachten over “à la moi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.