Delayed canvas

Ooit al eens 6 jaar gedaan over een cadeau? Ik hoop dat ik niet de enige ben. Ongeveer 6 jaar geleden trouwde mijn oudere zus. En niet verschieten.. ze was toen 19. Net zoals mijn jongere zus ook op haar 19 getrouwd is. Volgens de familietraditie loop ik dus achter.. maar ik vind het goed zo.

Als trouwcadeau beloofde ik haar een canvas die in hun nieuwe huis zou passen. Nu haar derde huis later.. is het eindelijk af. Niet dat ik er niet aan wou beginnen hoor. Het lege canvas en de bijhorende verf hebben gewoon 6 jaar in de kast gewacht tot ik inspiratie zou hebben.

Nu is het dus eindelijk gekomen. De inspiratie kwam er via pinterest. Daar heb ik een jaar lang (ja dat lees je goed) een board bijgehouden waar ik alle inspiratiebronnen opgeslagen heb. Uit dit jarenlange opsparen en opdoen van inspiratie ben ik tot een verbluffend eindresultaat gekomen (al zeg ik het zelf):

Een korte tutorial:

Dit heb ik eigenlijk gemaakt aan de hand van de volgende link: klik hier. Het was heel makkelijk te maken met de stappen die zij toont. Toch geef ik graag enkele tips mee:

Als middenstuk heb ik een mooie knoop uit de Veritas gebruikt. Het leek mij extra leuk om er namelijk ook nog iets in 3D in te steken.

Het papier komt uit de action. Op zich zaten er hele lelijke papiertjes tussen, maar wanneer ik ze uitknipte en plakte kwamen ze zeer mooi uit.

Mod Podge kan je kopen in de pipoos. Dat is een knutselwinkel die je alvast in Gent Zuid kan vinden. Met een klein potje heb je zeker genoeg. Zorg er zeker voor dat je de laag niet te dik legt. Het is normaal dat het er even wittig uit ziet maar het mag geen klodder zijn. Het witte trekt weg, maar de klodders wit blijven zichtbaar. Zelf heb ik dat voorgehad en heb ik het nog moeten afwerken door er met zwarte verf over te gaan.

Voila, ik wens je er veel plezier mee en vergeet niet, als je er geen tijd voor hebt, of je hebt twee linkerhanden.. Geef eens een seintje en dan spreken we samen een prijsje af 🙂

Bedankt voor het lezen en vergeet niet jullie ervaringen hiermee te delen!

0 gedachten over “Delayed canvas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.