Eén-uur-trui #2

Vorige post liet ik al door schemeren dat het gratis truitje dat ik daar toonde niet het laatste zou zijn van dat patroon. En ziehier het tweede.

Deze keer betaalde ik wel voor de stof. Maar het is een stofje van het stoffenspektakel dus ik heb geen idee meer hoeveel het was. Vroeger schreef ik dat nog allemaal netjes op maar dat heb ik al een tijdje voor bekeken gehouden. Toch net iets te veel werk als je zoveel stofjes koopt als mij.

De look vind ik wel wat lente-/ zomerachtig dus ik ben met deze temperaturen zeer tevreden. Sowieso geniet ik ervan om wat lenteweer te hebben en veel buiten te zijn. En met wat nieuwe kledingstuks is dat ook altijd extra leuk.

Owja, en de titel ‘één-uur-trui‘ is omdat ik er echt maar één uurtje werk aan heb. Zo simpel is het. Het is een patroontje uit een Prêt-à-porter die ik op een naaiweekend eens overnam. Ik kan je dus jammer genoeg niet meer zeggen waar je het kan halen. Het tijdschrift heeft wel vaker zo een patroontje, dus als je het wat in de gaten houdt kom je vast eens iets tegen.

Een gedachte over “Eén-uur-trui #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.