Fris, Nieuw, PINTEREST!!

Hallo allemaal,

Is het niet lang geleden? Voor mij wel, ik heb jullie een heel jaar links laten liggen. Als het niet meer is want ik heb een vriend en heb dat nog niet verteld! Een schat van een jongen waar ik al een jaar en vier maand mee samen ben (en ja die 4 maanden zijn belangrijk om te vermelden).

Ondertussen heb ik het dus heel druk gehad (met de vriend) Nadat ik ben afgestudeerd als orthopedagoge heb ik nog een bachelor na bachelor in het buitengewoon onderwijs gedaan. En ja hoor bij allebei met onderscheiding geslaagd. Die onderscheiding zet ik er vooral bij omdat ik dat graag onder mijn vriend zijn neus duw 🙂  Maar over het algemeen betekend het dat ik nu op zoek ben naar werk en dat ik binnenkort geld ga hebben voor meer méér méér boeken! Maar zoals jullie zien heb ik een nieuwe pagina op mijn blog : DIY, wat kort staat voor “Do It Yourself”.

Deze nieuwe pagina zal vooral gaan over mijn knutseluitspattingen. En ik noem het expres zo omdat ik niet continue bezig ben met knutselen. Soms raak ik geïnspireerd en ben ik dagenlang aan het knutstelen. Soms neem ik dagenlang pauze. Dat is hetzelfde met lezen eigenlijk.

Een heerlijke inspiratiebron voor mij is ‘pinterest’ ga dit maar eens in google intikken en je ziet vanzelf wat het is. Misschien schrijf ik daar wel nog eens een blog over om jullie wegwijs te maken. Wie het al snapt kan daar al beginnen met mijn pagina daar te volgen.

Mijn hoofd zit al vol met ideeën voor blogs dus hou deze site in de gaten! Maar vergeet niet af en toe buiten te gaan genieten van de zon. Voor zover België die in de aanbieding heeft..

Geplaatst in: DIY

0 gedachten over “Fris, Nieuw, PINTEREST!!

  1. Alfiebe schreef:

    Woehoe! Welcome back! 😉
    Ik kijk al uit naar je uitspattingen op allerlei vlakken! En proficiat met de relatie! Ik weet er al 1 jaar 4 maand en 1 dag van.. maar goed! (weet je nog, die keer in de cinema, toen we jullie tegenkwamen 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.