IKEA deel 2

Hallo allemaal

Een tijdje geleden vertelde ik al dat ik met mijn nicht een heerlijk tripje naar de ikea deed. Lekker ontbijtje en een trip door de ikea. Dat was zeker voor herhaling vatbaar. Hier heb ik toen stof gekocht en er achterna een leuke tas van gemaakt. Mijn bedoeling was om daar een soort van boodschappentas van te maken. Iets dat licht genoeg was om steeds in mijn tas mee te nemen. Maar op de ene of de andere manier, werd het mijn boekentas voor mijn nieuw werk.

Ik hou trouwens van mijn werk šŸ™‚

Maar bon. Het was zeer praktisch, alleen het was wat roos en wit. En de handvatten waren net iets te lang. Wil je het nog even bekijken? Klik dan hier.De ideale lengte voor over mijn schouder te hangen maar te lang om gewoon in mijn hand te houden. Het sleepte dan altijd over de grond. Ergonomisch als ik ben wou ik het niet steeds samen met mijn gewone tas over mijn schouder laten hangen. (misschien ben ik eerlijker als ik gewoon zeg dat ik bang ben om scheef te groeien ;p ). Maar bon ik wou een betere tas.

Van het tripje met mijn nicht had ik nog wat stof over. Het was een lap stof dat ik gekocht had om een rokje van te maken. Thuis, nadat de aankoop- adadrenaline was gezakt. Bleek de stof toch iets te stijf. Ideaal dus om een tas uit te maken. Hopelijk vinden jullie het resultaat ook mooi!

Het handvat is nu korter, maar ik ga er nog een lange aan naaien. Dan heb ik een multifunctionele tas. Zo zal hij zowel aan mijn schouder kunnen als in de hand!

Willen jullie het ook maken? De tutorial kan je hier vinden. Wil je ook een tas met eventueel zelfgekozen afmetingen? Laat het eens weten en ik geef een offerte.

Op 11 november ga ik met een zeer goede vriendin naar het stoffenspektakel in Kortrijk. Wie weet kom ik jullie daar tegen? Maar 1 ding is zeker. Ik zal erna veel te maken en vertellen hebben!

Tot dan!

Geplaatst in: DIY

0 gedachten over “IKEA deel 2

  1. Anonymous schreef:

    hoi Christine… Leuk dat je naait! Wist je dat Saskia (mama van Lore) op 2 November november een stoffenverkoop organiseert in Melle. Zij heeft prachtige stofjes. Dit is haar job zo'n beetje.

    Groetjes, Lieve (van Dirk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.