Keukenschort 1

Vandaag ga ik jullie nog even verlekkeren op mijn eigen nieuwe keukenschort. Maar volgende week geef ik er één weg. Dus kom dan zeker terug om kans te maken.

Een tijdje geleden was ik mijn saaie witte keukenschort beu. De vorm en de afmetingen waren wel goed maar wit is toch maar heel wit he.. Koken moet fun en kleurrijk zijn dus besloot ik dezelfde schort in een ander kleur te maken. Zo kon ik zonder patroon werken.

Hoe ik het dus deed:
Mijn witte keukenschort op een stofje leggen en 4 cm aan elke kant bijrekenen om om te zomen. Dit netjes uitknippen en naaien.. Dit is wel heel kort door de bocht maar als je een uitgebreide tutorial wilt wil ik die wel maken. Laat maar weten.

Dit:

Werd dit:
Bloemetjesstof: ikea
Paarse lint: veritas

Als je goed kijkt kan je zien dat mijn schort ook twee mooie zakjes heeft. Ze zitten mooi verstopt omdat de stof zo leuk doorloopt:

Voila, dat is 1 van de creaties waar ik bijzonder trots op ben. 🙂 er zullen er nog zeer veel volgen want ik heb een nieuw naaimachine en ben volop aan het produceren! Ik meen het, de projectjes vliegen met dozijnen van mijn naaitafel. Heerlijk.

Volgende week dus een give away:

  • omdat ik graag iets wil geven om zo het terug naar schoolgaan of terug gaan werken op te fleuren (paasvakantie is dan gedaan :s )
  • omdat ik dan de tombola op de opendeurdag van Timo Clubs organiseer en dan ook al heel veel weg zal geven, maar jullie niet in de kou wil laten staan.
  • omdat ik een schattig keukenschortje heb gemaakt maar er ondertussen zelf al genoeg heb
  • omdat ik het wil!
  • zorg dat je maandag op deze blog komt kijken om te weten wat te doen!!

0 gedachten over “Keukenschort 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.