Kringloopgeluk

Of niet?

Ik loop heel graag rond op rommelmarkten of in kringloopwinkels, wachtend op het moment dat mijn oog op dat ultieme item valt waarvan ik de adrenalinestoot krijg die je altijd krijgt bij een goed koopje. Bij dit blazertje kreeg ik maar net een halve adrenalinestoot, want er was nog wat werk aan. Toch… ik zag de mogelijkheden.

Kringloopblazer 1

Een kleurbad en een nieuwe knoop zouden er volgens mij voor zorgen dat ik nooit meer zonder dit jasje de deur uit zou gaan. Vele uren wachten, drogen wassen en een volledig uur kuisen van de wasmachine later… was dit het resultaat:

kringloopjas1

Jammer genoeg mocht het niet baten. Hoewel het jasje goed past en er wel netjes uitziet, is het helemaal mijn stijl niet. Het is meer iets voor iemand die ook met ruiterlaarzen en een ruiterbroek rondloopt met een mooie vlecht in het haar. Een beetje in de stijl van Troian Bellisario in de rol van Spencer Hastings (pretty little liars). Mooi maar niet voor mij.

Kringloopjas2.jpg

Ach niet getreurd, het gaat gewoon terug naar de kringloopwinkel. Wie weet geeft het iemand anders de welbefaamde adrenalinekick!

Jas: Kringwinkel €3

Kleurspoelmiddel: Veritas €1,25

Zout: Veritas €8.95

4 gedachten over “Kringloopgeluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.