Krullewiet

Heerlijk zo’n weekje vakantie. Op voorhand heb ik ervoor gezorgd dat ik niet te veel gepland had. Ik wou geen tweede kerstvakantie.. Die was heerlijk, maar zo druk met van alles en nog wat dat ik het gevoel had gewoon een lang weekend te hebben, in plaats van vakantie. Deze keer heb ik echt kunnen luieren. Want wat is een vakantie zonder een luierdag he.. Zo’n dagje waarin je echt in slobberkleren op het gemakje je huis niet uit moet. Echt genieten!! Ik ben ook wel nog actief geweest hoor. Een dagje kringloopwinkels afschuimen met mijn nicht zat er ook nog tussen. En natuurlijk een heerlijk dagje knutselen.

Ik heb zoveel gemaakt dat ik mij afvraag of ik mij aan het voornemen zou houden om elke maandag te bloggen.. Waarom niet meer?? Voorlopig hou ik het nog zo. Het gevaar zit er anders in dat ik wel even veel ga posten, maar dan weer heel weinig. Maar toch.. wie weet wat de toekomst brengt he…

Vandaag vertel ik jullie over een simpele ingreep, die cadeautjes er ineens super professioneel ingepakt, laten uitzien.

De Krullewiet.

 

Met de krullewiet heb ik het cadeautje van mijn vriend voor valentijn lekker opgefleurd.

 

Een hele simpele tutorial vind je hier. Maak de repen zeker dik genoeg. De eerste keer dat ik het deed maakte ik ze veel te dun en ik trok ze er zo af. Maar onthou: als je er niet minstens 1 of 2 per ongeluk aftrekt.. ben je waarschijnlijk niet goed bezig šŸ™‚

 

 

Volgende week kan ik nog steeds putten uit een vooraadje knutselwerkjes. Wat willen jullie het eerst lezen? Mijn oorbelletjes? Mijn uiltje? Mijn zakje? Of mijn receptenboekje?

Laat maar weten —

de meeste stemmen winnen!

Ā Stemmen kan door hier een bericht achter te laten, of op mijn facebookpagina. Zie rechtsbovenaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.