Lade

Ik doe eigenlijk veel meer knutsel-, kook-, leesprojectjes dat ik mij stilaan begin af te vragen of ik niet vaker zou posten. Gewoon direct als iets af is.. Misschien is de grote vakantie een goede periode om daarmee te beginnen. Momenteel heb ik het namelijk heel druk. Het einde van het schooljaar betekent: schoolreizen, rapporten, opendeurdagen, extra werkgroepen voor eind-feestjes, enz..

Vanaf de zomervakantie misschien meer. Wat denken jullie?

Maar nu, de lade dus:
Daarmee heb ik eindelijk weer iets van mijn to-do-list kunnen strepen. Ondertussen zijn er wel weer zaken bijgekomen dus ik blijf bezig. šŸ™‚

De bovenste lade van mijn bureau was redelijk slordig. Enkele pennenzakken, 1 doosje, en veel losse papiertjes enz. Pinterest heeft mij geĆÆnspireerd om daar verandering in te brengen. Dat kan je hier zien. (even doorklikken op het prentje en dan kom je op de tutorial).

Zelf heb ik er een eigen versie van gemaakt. Snel heb ik alle dozen bijgeknipt en in mijn lade gepast. Alles er terug uitgehaald en elk apart ingepakt (in de tutorial pakt ze ze allemaal aaneen in). En dit is het resultaat:

gemaakt met:
– cornflakes-doosjes
– inpakpapier

 

0 gedachten over “Lade

  1. Liesellove schreef:

    Goed idee om alles netjes op te bergen… Ik gebruik mandjes van ikea… Is niet zo creatief maar soit… helpt om de kast ordelijk te houden, sneller dingen terug te vinden en meer plaats te hebben… šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.