Naaimachine- hoesje

Het is me gelukt. Wat vraag je? … Drie dingen is het antwoord:

  1. ik heb een echt gezellig naaigroepje gevonden
  2. ik ben op de valreep klaar voor mijn uitdaging
  3. ik heb eindelijk het naaimachine- hoesje gemaakt

1. Ik was al enkele weken op zoek naar een naaigroepje, maar had altijd pech. Of de groep zat vol, of het was te ver, of de data en uren kwamen niet goed uit.. Via een collega ben ik dan toch bij een groepje beland. Ergens waar ik eigenlijk niemand ken. Dat is echt spannend! Generale repetitie voor de Blogameetup misschien? Want daar ken ik ook niemand en is de groep zelfs veel groter!

2. Voor mijn uitdaging wil ik dus elke maand iets groots afwerken. Deze maand had ik eigenlijk al het rokje gemaakt. En hoewel ik er fier op ben, is het nog te onafgewerkt om als uitdaging mee te tellen. Het zit iets te strak 😉 en de rits heeft de verkeerde kleur. Bovendien heb ik daar al over gepost en dus wou ik nog iets nieuw doen.

3. De combinatie van de bovenste twee puntjes, zorgt er dus voor dat ik eindelijk een project ben aangegaan dat al lang op mij zat te wachten. Het naaimachine- hoesje.

Bij de aankoop van mijn machine kreeg ik namelijk een flut- dingetje. Flinterdun en zelfs te kort. Aangezien ik die machine toch al heel lang heb, en de stof even lang, kan je wel zeggen dat het tijd was om er aan te beginnen.

Klungelig heb ik alles overgetekend van het bestaande hoesje. Ik wou die namelijk niet beschadigen (mocht het projectje mislukken..). En nog klungeliger heb ik het ineen gezet. Maar wel zonder handleiding. Dus ik ben er best fier op 🙂

Uiteindelijk werd dit:

vervangen door dit:
Staat een stuk gezelliger in de living zo 🙂
Nu is mijn enige vraag, hoe kan je tafelzeil best strijken? Want de kreukjes mogen er best uit..
Geplaatst in: DIY

0 gedachten over “Naaimachine- hoesje

  1. ~° Sarah °~ schreef:

    Wat leuk!! Waar? Mooie hoes, ik stel dat ook al veel te lang uit 🙂 misschien met een handdoek erop? Tis een gok, misschien smelt het alsnog, een restje stof onder een vuile handdoek proberen eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.