O zo blauw

De laatste dag van de vakantie.
Het laatste kleedje dat ik vanuit de gratis knipmode-patronen uit de bib kon maken.

… snik …

Maar niet de laatste blogpost! Ik vlieg er namelijk terug in!

Voordat ik morgen terug gepakt en gezakt naar school rij om daar een hoop leerlingen te proberen wijsmaken dat in de klas zitten echt wel nuttig is.. pak ik lekker heel veel een snoepje, zet een muziekje op, en tik wat weg.

Namelijk over dit kleedje. Het patroon komt uit de bib van Stekene. Daar hebben ze knipmodes die je gratis mee kan nemen. Nu ik verhuisd ben is dat veel te ver rijden. De bib hier heeft ook zeker veel aanbod. Maar helaas, geen knipmodes. Niet dat ik nu minder zal naaien, maar het was toch zo lekker handig (als vrouw van een hollandse man!).

Goed, het kleedje. Hier ben ik heel trots op. Het heeft ook wel wat energie opgeslorpt. Ik had het eigenlijk klaar, toen deed ik het aan, en toen leek het veel te ruim. Alles loshalen dan maar. Met een voering er in kan je namelijk niet gewoon even wat innemen.

Wat ben ik blij dat ik dat toch gedaan heb. Geloof me, het is een overwinning dat ik het niet gewoon aan de kant smijt om gewoon aan iets nieuws te beginnen. Ondertussen heeft het al dienst kunnen doen op een trouw, en wie weet welke leuke herinneringen ik met dit kleedje nog kan maken!

0 gedachten over “O zo blauw

  1. Lieve schreef:

    Oh, dat zou ik ook doen, aan de kant smijten om het dan over een jaar nog eens vast te pakken en te zien dat het mijn ding niet meer is. Hoera voor het doorzettingsvermogen! Een schoon kleedje, je gaat er nog veel plezier mee beleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.