Wat te doen als je in jouw vinger naait – voor lomperiken

Of wat zijn dan toch de stappen die ik ondernomen heb 🙂

 • Stap 1: In jouw vinger naaien natuurlijk.

Het plan was naaien en ondertussen een serie kijken. Zo’n typisch vrouwengeval waar je eigenlijk niet veel aandacht bij nodig hebt. Leuk idee? Tot ik in een bocht moest naaien en ondertussen opkeek om iets te zien. Mijn naald zat dwars door mijn vinger.

 • Stap 2: De draad losknippen.

Je kan niet echt met een volledige naaimachine rondlopen he. Dus haal even jouw naald op en knip de draad los. Dat zorgt toch voor een snellere verplaatsing.

 • Stap 3: De hulptroepen.

Deze bestonden bij mij uit mijn ouders. Een telefoontje naar je mama doet wonderen. Waar is de tijd dat ze altijd in huis was en voor mij klaar stond? Gelukkig heeft ze een gsm 🙂

 • Stap 4: Race.

Oke, Een echte race is niet echt nodig, maar als je zo geschrokken bent als ik race je toch naar de dokter hoor.

 • Stap 5: Waterlanders onder controle houden.

In de wachtzaal gaan mensen raar kijken en gekke vragen stellen als je geweend hebt. Zoals ‘heb je je pijn gedaan?’. Wel vriendelijk hoor, maar als je dan jouw uitleg doet aan de dokter is het wel fijn als je het zonder snikken kan doen.

 • Stap 6: Stay blog- minded.

Als echte blogster is de wachtzaal de moment om even een foto te nemen. Ik deed het heel subtiel want het is natuurlijk maar een gek zicht. Een huilende vrouw die foto’s neemt van een draad door haar vinger..

 • Stap 7: The fixing.

Laat de dokter het draadje er uit halen. De mijne gaf voor de zekerheid nog eens een spuit voor de klem. Volgens hem zal ik daar meer last van hebben dan van het naaien.

 • Stap 8: Bel

Vergeet niet de ongeruste moeder terug op te bellen. Het laatste dat ze van jou hoorde is de huilende overstuurde vrouw met een draad door haar vinger :s

 • Stap 9: Het paard.

Ooit ben ik letterlijk van een paard gevallen. Ik wou wat bekomen en ben er niet meer opgeklommen. Nu durf ik dat niet meer. Of het zou al een pony moeten zijn … Maar je snapt wat ik bedoel. Dus toen ik thuis kwam heb ik maar snel mijn projectje afgemaakt. Met mijn vingers steeds een dikke centimeter van het naaivoetje!

 • Stap 10: Comfort

Of dan toch: comfort FOOD!! (+ filmpje + pyjama)

 

Extra volgers zijn ook zeer comforting. Dus als je mijn blog leuk vindt, show me the love en follow 🙂

0 gedachten over “Wat te doen als je in jouw vinger naait – voor lomperiken

 1. Jessie schreef:

  Ik volg ook, veel te leuk verhaal van een veel te pijnlijk accident.
  Ik kan niet anders dan volgen nu! (en duimen dat je 't nooit meer hoeft mee te maken!).

 2. Liesebieze schreef:

  Begrijp me niet verkeerd, ik vind het supererg voor jou, maar ik vond het een tof verhaaltje/stappenplan om te lezen. Als je zelfs over zo'n problemen zo tof kan schrijven, zal ik je wel moeten volgen zeker? 🙂

 3. Ti* schreef:

  brrrrr lijkt me zo eng,ik kan naar de diepste operaties kijken ,maar praat me niet over een ingegroeide nagel of een splinter eronder of ik ga om…..

 4. CreativEls schreef:

  Hallo, hallo, ik had het geluk jou zaterdag te ontmoeten op de Big blogamaatup, we hebben zelfs een praatje gemaakt. Ik kwam dit verhaal al ergens anders tegen maar je zei zaterdag zelf 'ik ben diegene die in haar vinger naaide' en zie hier kom ik terecht.
  Leuke blog heb je, en zo te lezen hebben we veel gemeenschappelijke interesses en blogonderwerpen. Aan mij heb je een volger bij.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.