Cadeautjes voor mannen

Hallo allemaal

Vorig weekend was mijn vriend jarig. Eindelijk! na wekenlange voorbereiding mocht ik dan eindelijk mijn cadeau afgeven. Geloof mij als ik zeg dat dit even spannend is voor mij als voor hem!

Zoals ik al vertelde kon ik putten uit het oneindige lijstje dat ik in mijn gsm bijhoud voor cadeautjes. Deze keer zat ik zelf zo vol ideeën dat ik daar niet eens iets van gebruikt heb! Mijn uiteindelijke resultaat zal ik met jullie delen. Als dat nog niet inspirerend genoeg is 😉 dan heb je op deze link nog enkele tips. Jullie moeten mij natuurlijk wel beloven dat je hier geen tips van door laat lekken tot bij mijn vriend. Als ik die dan uiteindelijk zelf gebruik moet het een verrassing zijn. Als je ook daarna nog vast zit: kook of bak iets. Het is namelijk echt waar dat de liefde door de maag gaat. Als ik mijn vriend een lekkere kwarktaart voorzet zou ik waarschijnlijk met alles kunnen wegkomen (bijvoorbeeld het extra paar schoenen dat ik wil kopen en eigenlijk niet nodig heb)

Maar goed wat ik dus gedaan heb, zal ik jullie tonen zoals hij het te zien kreeg. Dan blijft het voor jullie ook een beetje spannend. Zo zag het er uit:

Even duiden waarom ik krantenpapier gekozen heb, waarom ik een roze lint gekozen heb en waarom de kleuren van de bloemen met de rest niet veel te maken hebben: mijn geld was op. Simpel. Zo zie je hoe je verpakken economisch kan oplossen 🙂

Die bloemetjes zijn van dichtbij veel mooier, en daar volgt nog een leuke blog over hoe ik die gemaakt heb, en dus natuurlijk over hoe jij die kan maken. Blijf mij volgen dus! Aheum.. terug naar het cadeautje.

Als hij deze schoendoos open deed zag hij het volgende setje van verpakkingen:

Over hoe je deze schattige doosjes kan maken heb ik al een toffe korte tutorial gemaakt, vergeet daar zeker niet op te klikken. Maar jullie snappen het idee ondertussen wel hé. Cadeautjes in cadeautjes.. Dat houd het spannend, ook voor jou! Mijn vriend kon zich telkens op 1 cadeau concentreren zonder in zijn ooghoeken het volgende al te screenen. En soms had hij werkelijk geen idee dat er nog zou volgen.

Je vraagt je af wat er in de doosjes zat?:

 Een dasspeld met een saxofoon op. Zelf speel ik namelijk saxofoon en dat leek mij dus voldoende emotionele betekenis te bevatten :). Deze dasspeld heb ik op de Gentse feesten gevonden aan het sint Jacobs. Daar is het elke vrijdag- zaterdag- en zondagochtend rommelmarkt en daar zijn er nog vele anderen te vinden.

Een lekker snoepje. Dat zat er in als grapje. De voorgaande week had ik hem namelijk de hele tijd wijsgemaakt dat ik hem snoepjes zou geven. Daarom leek het mij een must!

En nog een dasspeld. Deze is van een brug. Ik weet niet welke brug maar het leek mij een bekende brug uit New York, één van zijn favoriete bestemmingen voor wanneer ook hij geld gaat verdienen. Deze had ik er vooral als reserve bij gekocht omdat ik niet zeker wist of hij die eerst wel mooi zou vinden.

In de hoop niet langdradig bezig te zijn ga ik niet alle verpakkingen tonen. Elk volgend cadeautje had ik afzonderlijk in krantenpapier verpakt en van elkaar afgezonderd met plastiekzakken. Daardoor dat hij soms dacht dat het het laatste cadeautje was. Hoogst amuzant 😉

Het volgende cadeautje was dus een IQ- puzzel. Hij is heel vaak bezig met Rubiks kubussen. Die kan hij in een recordtijd oplossen! En dan overdrijf ik echt niet als ik zeg dat hij dat in 40 seconden kan! (hoor mij stoefen zeg ^^ ik zou me moeten schamen!)

In mijn vriend zijn gezin is er deze zomer een soort van traditie ontstaan om na het eten te pokeren. Het is heel tof om te doen. Kwam ik toch wel geen pokerbijbel in de action tegen voor een belachelijke prijs??

En dan nu: het echte cadeau. Dit is waar het echt om gaat. Het spel voor de play station. Die heb ik toch maar vanonder gestoken om zo de spanning wat op de bouwen. En man, wat was ik blij dat ik als eerste erbij was om mijn cadeau te geven! Blijkbaar had zijn broer hetzelfde gekocht! Dat viel gelukkig op te lossen, hij had het bonnetje nog. Maar even later kreeg hij een sms van zijn vriend: ‘ik heb ook rayman origins gekocht, je had het er namelijk een tijdje geleden over gehad’. Toen werd ik een beetje gek (niet verklappen he). Het is helemaal niet leuk om niet origineel te zijn. En al zeker niet zo on- origineel dat hij het 3X zou krijgen. Gelukkig kreeg hij al snel een volgende sms van die vriend dat het maar een grapje was. Nu zeg ik je..??

En natuurlijk om het helemaal af te maken. Een kaartje.

Jullie zijn ook echt geweldig om mijn blog te lezen!
Hebben jullie nog tips? Laat maar weten

Geplaatst in: Gift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.