Give Away

De tijd raast voorbij en ondertussen hebben jullie nog maar 10 dagen tijd om mee te doen met de give away en zo de tegoedbon van €15 bij bol.com te winnen.

Zoals jullie hier al konden lezen ben ik een stiekeme wereldverbeteraar en wil ik jullie zo stimuleren om de wereld een beetje mooier te maken. Geef dus iemand een compliment en laat dit in de reacties hieronder weten. Wie weet krijg jij dan wel op 31 maart een tegoedbon toegestuurd!

Mijn compliment deze week gaat uit alle naaisters van het facebookgroepje die ik volg: Naaien voor vriendinnen. Al de foto’s die er passeren inspireren en motiveren mij altijd om terug aan de slag te gaan en wanneer ik het even niet meer zie zitten of gewoon vast zit, kan ik bij hen altijd terecht. Er is altijd wel iemand die zo snel reageert dat ik mijn frustraties niet te veel moet laten ophopen 😉

 

En nu is het aan jullie: Naar wie gaan jouw complimenten uit? Wie is jouw grote voorbeeld? Wie ziet er vandaag fantastisch uit?

0 gedachten over “Give Away

  1. Marieke - Unique Marieke schreef:

    Ik reageerde al eerder! Maar ik wil nog eens een complimentje voor mijn lief geven; hij rijdt morgen speciaal naar Mechelen (uurtje hier vandaan) om mijn verjaardagscadeau te gaan fixen.
    Want, ik ben jarig op 31 maart 😉 die give away mag er dus gerust nog bijkomen als cadeautje! Ik heb hier nog een aantal boeken op het verlanglijstje staan bij bol …. 🙂

  2. Unknown schreef:

    Mijn grote voorbeeld is mijn man! Een held! Ongeacht wat ik zeg of doe, hij blijft altijd dezelfde en zegt 100x op een dag dat hij mij graag ziet.
    Dus op 28 maart is hij jarig en kan ik hem maar beter héééél flink verwennen! 🙂 En hoe beter dan zijn (lees mijn) favoriete deodorant te kopen via bol.com (ze hebben een actie momenteel van 2+1 gratis 😀 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.