Ik ben een strevertje

Het jaar is bijna om. En ik zit in een eindspurt. Bij mijn vorige post viel het mij op dat ik dit jaar 47 posts heb. Daar kwam mijn ‘strevers- instelling’ terug naar boven…. Als ik er namelijk 52 zou halen, dan heb ik een gemiddelde van 1 post per week.. Dus ik zeg: “ik ga de uitdaging aan”.
Wat?!… iedereen spreekt toch eens tegen zichzelf?
Maar waar kan ik nog over vertellen?.. En dan bedenk ik iets. Een tijdje geleden (lees héél lang … ergens in juli) was mijn schoonzus jarig. Wat koop je voor een schoonzus. Je kan toch niet elke keer met juweeltjes komen aanzetten he. Dus ik besloot iets zelf te maken. Gelukkig heeft ze een uitgesproken mening over 1 bepaald persoon. Namelijk Céline Dion. Daar is ze fan van en dat helpt mij weer vooruit.
Samen met mijn man ben ik een stofje gaan kopen. Ja je leest het goed, mijn man was mee 😀 😀 Welke redenen je toch allemaal moet verzinnen om een man aan het shoppen te krijgen he. Gelukkig ben ik creatief in het verzinnen van redenen 😀
Terug thuis wou ik beginnen met het appliceren. Maar wat zie ik.. Een gat, echt waar een gat in mijn spiksplinternieuw stofje van Soft Cactus. En niet zomaar in het midden waar ik toch ging appliceren. Nee ergens aan de rand. Ik kon het stuk niet weglaten.
Mijn oplossing : extra hartjes. Ahja, 1 extra hartje zou maar uit de toon springen, dus er kwamen extra hartjes.
Ziehier het resulaat:

 

 

 

0 gedachten over “Ik ben een strevertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.