Raden en winnen.

Er valt weer wat te vieren. 1 uur. Zo lang had ik er minstens naar kunnen staren. Mijn eigen creatie in een winkel. Daar staan ze te blinken ter decoratie. Maar ik ga te snel. Ik zit al aan het eind van mijn verhaal..

In the beginning blogde ik over de kleenex-doos-hoesjes. Lekker trots toonde ik deze aan mijn zus. Bij haar begonnen de radartjes direct te draaien. Ze zouden het bij haar in de body shop wel kunnen gebruiken. Die dozen uit de winkel stonden er toen maar wat lelijk bij.

Optimistisch als ik was zei ik direct dat ik dit wel zou kunnen maken. Zo gezegd zo afgesproken. De manager van de winkel en al het personeel waren direct enthousiast. De afspraken werden gemaakt en ik ging langs met enkele stofkeuzen.

(tussendoor: de dag dat ik naar de body shop ging om de keuze aan stofjes te tonen werd ik ook nog verwacht ergens anders in de stad. Ik ging een ligstoel afhalen die ik via tweedehands.be gekocht had. Wanneer ik mailde met de persoon van de ligstoel zei ik: “misschien kan woensdag wel? Dan ben ik voor een opdracht in de stad”. Haha, voor een opdracht 🙂 speciaal gevoel geeft dat!)

Stofkeuzes gemaakt: klaar om ‘in productie‘ te gaan 😉

En dan natuurlijk de aflevering he 🙂
Omdat dit mij zo blij maakt en ik blijheid graag deel, een give away:
FAQ:
 • Deze prijs kan je tot en met woensdag 9/04 winnen (tot 22u00).
 • Wil je winnen dan moet je op de ene of de ander manier mijn blog volgen. Je kan kiezen:
  • facebook
  • bloglovin
  • of gewoon via mijn blog zelf
 • Wil je winnen dan moet je raden in welke body shop mijn hoesjes te vinden zijn. En dit in een reactie hieronder laten weten. Kijk daarom goed  naar volgende foto (ik trek hier de foto vanachter de kassa)
 • Laat in jouw reactie ook even weten hoe je mij volgt zodat ik niet uren moet zitten zoeken 🙂

Opgelet: ben je zeker waar het is om de ene of andere reden, laat nog niet weten waarom je het zo zeker weet. Dat maakt het wat spannender.
Opgelet: je kan maar 1 x raden. Bij meerdere beurten geld alleen jouw eerste raadbeurt.

 

Wat kan je winnen?

Ik heb voor jullie een pakketje ter waarde van 20 euro! Voorlopig is de inhoud nog een beetje een verrassing. Maar jullie krijgen een preview. Zondag krijgen jullie de duidelijke foto. Kwestie van de spanning er in te houden!

 

Geplaatst in: Gift

0 gedachten over “Raden en winnen.

 1. Seija Metime schreef:

  Wauw! Best we stoer zo je eigen creaties in een winkel. Ik denk ook dat het de Body shop is in de Veldstraat te Gent. Het is zowat de enige bodyshop waar ik regelmatig eens binnenspring. Volgende keer let ik extra op de hoesjes 😉

 2. ~° Sarah °~ schreef:

  Waaw Christine! Wat staat dat daar mooi!
  Daar word je toch alleen maar meer enthousiast van? Mee trots op je!
  Stiekem spring je nu vast elke keer dat je er passeert eens binnen ^^
  °Gent°
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.