Swapperdeswap

Of swappen iets voor mij is? Ik weet het niet, ik vind het allesinds moeilijk. Een swap (georganiseerd door ‘swapperdeswap’) betekend dat je met iemand onbekend cadeautjes uitwisselt. Wie mij kent weet dat ik graag cadeautjes krijg, maar bijna veel liever cadeautjes geef. Tijdens het jaar hou ik zelfs lijstjes bij met wat ik aan wie zou kunnen geven.

Bij deze uitwisseling moet je enkele voorkeuren doorgeven. Wat is jouw lievelingskleur, wat voor stofjes gebruik je, wat zijn je hobby’s. Zo leer je jouw onbekend swapmaatje kennen. Er wordt een prijs bepaald (hoeveel de swap mag kosten) en er wordt een datum bepaald. Op die datum mag je dan het cadeautje openen dat je toegestuurd werd.

Heel leuk en goed georganiseerd. Jammer genoeg ben ik wat slechter georganiseerd. Op een bepaald moment kreeg ik dus een leuk cadeautje door mijn brievenbus. Mijn eerste gedacht: ‘OEI IK BEN HET MIJNE VERGETEN’.

Natuurlijk maakte ik het swapcadeautje ook open. En ik kreeg iets fantastisch leuk!

Voor wie het niet door heeft: ovenhandschoenen dus. Ze zijn niet alleen mooi, maar het zijn ook de eerste ovenhandschoenen die echt de hitte tegenhouden. Vandaag had ik een pan langer en steviger vast dan dat ik ooit heb kunnen doen met handschoenen uit de winkel!

Nadat ik dit uitgepakt had, rende ik naar de winkel om stof. Snel begon ik aan 2 leuke keukenhanddoekjes en een tas gevoerd met badstof.

Tot… BOEM. Mijn naaimachine maakte dat geluid šŸ™ ik wist echt niet wat er aan de hand was en durfde even niet verder naaien. Na overleg met mijn moeder (die veel van naaien weet) ben ik toch terug gestart. Hoewel net iets te laat :s

Toch kon ik het nog opsturen. Nu hopen dat ze blij is !!

Stof: modecoupon
Patroon handdoekjes: variatie op hand towel love
Patroon tas: Elisanna

Tot de volgende

Geplaatst in: Gift

0 gedachten over “Swapperdeswap

  1. Leen Siebens schreef:

    en weet je nu toevallig wel wie dat voor jou maakte ? Ik wil graag handschoenen maken maar heb absoluut geen idee wat als voering te gebruiken dat de hittebestendig en dus bruikbaar is in de keuken..
    (je mag ook je boeltje nemen en bij mij komen verder stikken volgende keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.