Complimenten dag + Give Away

Wees de reden dat iemand lacht EN win er een prijs mee. Hoe je dat kan doen lees je in deze post.

Vandaag is het 1 maart en dat betekent dat het complimentendag is. Het is niet zo’n bekende dag (toch niet zoals 1 april en 1 januari) en dat is een beetje jammer, want het is ook een zeer positieve dag en de wereld kan volgens mij wat meer positiviteit gebruiken. Je hoort het al: ik ben een stiekeme wereldverbeteraar, niet op een zweverige manier maar ik geloof wel dat we allemaal samen deze aardbol toch een beetje kunnen verbeteren. Daarom wil ik jullie graag aanmoedigen om vanaf vandaag wat positiviteit in de wereld te gooien en daarmee deze prijs te winnen:

Winnen doe je zo:

 • Volg mij via Bloglovin’ of Facebook. Doe je dat al? Hoera!
 • Geef in de maand maart ten minste één compliment aan iemand. Laat hier in de reacties achter wie je een compliment gegeven hebt en waarom.
 • Dubbel kans maak je door deze blogpost te delen via Facebook en dat doe je zo: ga naar mijn Facebookpagina bij de bovenste post klik je op ‘delen’. Moedig zo anderen aan om deze wereld een stukje vriendelijker te maken.
 • Kom op 31 maart eens terug piepen want dan is de prijsuitreiking.

Mijn complimentje gaat alvast naar mij mama. Zij heeft gedurende mijn schoolcarrière al mijn verslagen nagelezen op schrijffouten en geloof mij, het waren veel verslagen. In de opleiding jeugd- en gehandicaptenzorg en in orthopedagogie moet je er héél veel schrijven. Mijn mama heeft zo veel over voor iedereen en steunde ons, als kinderen allemaal in wat we deden. Ze heeft mij zo een betere schrijfster gemaakt en heeft me altijd gestimuleerd om mijn weg in het leven te vinden. Zonder haar had ik nooit mijn roeping in het onderwijs en in de blogwereld gevonden.

0 gedachten over “Complimenten dag + Give Away

 1. Marieke - Unique Marieke schreef:

  Wat een fijne projectje! Complimentjesdag is inderdaad niet zo gekend maar daarom niet minder leuk!

  Ik wil heel graag mijn complimentje geven aan mijne sjoe; omdat hij na 3,5 jaar nog steeds het beste is wat mij is overkomen (oh zo cliché maar waar!)… Hij staat altijd paraat voor mij en is gewoonweg de liefste (en grappigste!)

  En, ook een complimentje voor jou; doe zo verder met je blog! Love it! 🙂

  Ik ga hem alvast ook eens delen op mijn Facebookpagina!

  Veel liefs,
  Marieke

 2. sandra schreef:

  Heel leuk zus,
  Doordat ik zelf ook les geef en dit in scholen misschien wel iets meer bekend is dat ik er vandaag ook aan.
  Ik gaf een complimentje aan jou, Brigitte, Philippe, papa, Janis (collega), Els, Marjan (collega) en die van mama is nog in de maak.
  Aangezien je praktisch iedereen op die lijst bijna kent kan je misschien zelf eens verifiëren of ze iets gehad hebben… want als ik van iedereen moet schrijven wat ik geschreven heb…. haha, ben ik wel even bezig.

  Vind het een heel tof initiatief van je! En hoop dat er veel geliked en gedeeld en geschreven en gecomplimenteerd wordt 🙂

  X

 3. Melissa Hauspie schreef:

  Ik gaf een complimentje aan de uitbaters van het frietkot waar ik ongeveer 1x/maand naartoe ga. Gewoon, omdat ik vind dat dat ook wel eens mag gezegd worden, dat ik die mensen hun werk apprecieer! Ondertussen kennen we elkaar wel een beetje en is het nog leuker om te gaan 🙂

 4. Sandra Flossie schreef:

  Ik gaf juist een super compliment aan mijn dochtertje van 4.
  Sinds kort wil ze alles zelf doen. En juist na het douchen wou ze helemaal zelf haar kleren aantrekken.
  Super hé.
  Ik heb haar gezegd: Marie, jij bent een super meid!!
  En trots dat ze is, nu ze in haar K3 kleedje rondloopt.

 5. Melissa schreef:

  Ik wil mijn mama een dik compliment geven.

  Ondanks haar ziekte staat ze elke dag voor ons klaar, en ik kan u verzekeren dat wij niet altijd de gemakkelijkste kinderen zijn die hier rond lopen. Dus mama! Ik wil je zeggen dat je nog steeds elke dag de meest kleurrijke, positieve persoon bent ondanks alles dat je door ging! Ik denk elke dag aan hoe sterk ik u vind! Je bent zonder twijfel de sterkste vrouw! 😉

  Toffe winactie, al gaat het mij vooral om het compliment geven! Tof idee, ik schrijf elk jaar meerdere verrassingsbrieven aan vrienden vol met complimenten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.