De Liebster Award van Merle

Hallo allemaal. Lang geleden (lees: in februari) werd ik voor de tweede keer genomineerd voor de Liebster Award. Ik sprong direct een gat in de lucht! Maar het was wel de tweede keer. Ik wist niet zeker of ik dus nog eens zou mogen meedoen. Gelukkig ontdekte ik dat dit zeker geen probleem is. Dus ik doe lekker nog eens mee, Merle van PaintandPolish, je bent super bedankt!

Waarom ben je begonnen met bloggen: Eigenlijk ben ik jaren geleden begonnen met een andere blog ‘readingfortheworld’. Daar sprak ik vooral over de boeken die ik las. Dat was toen mijn grootste hobby. Na een tijd ontaardde mijn hobby’s echter naar veel meer. Daarom ben ik overgestapt naar ‘Creastine’. Trouwens, ik ben vorige week per ongeluk terug een blog over boeken begonnen. Haha echt waar! PER ONGELUK! Hoe je zo lomp kan zijn, kan je hier lezen.

Welk make-up product kan je echt niet missen: Gho, mijn mascara? Nee serieus ik een 6-tal jaar geleden van mijn zus geleerd hoe ik mij moet opmaken en dat doe ik nog steeds exact hetzelfde. Elke dag.. Je mag het lui noemen, maar ik noem het lekker: ‘blijven bij wat je kent en goed vindt!’ Nah
Waar shop jij vaak je kleding: In de winkel. Liefst ga ik met mijn zussen en/of broer winkelen. En dan zie ik wel waar er iets leuk hangt. Online winkelen is niets voor mij. Ik durf dat niet zo, het lijkt mij juist meer moeite, met dat terugsturen enzo.

Wat zou jij in je leven nog eens over willen doen: Eigenlijk zou ik mijn huwelijksreis nog eens over willen doen. Die was zooo heerlijk! Eén keer is echt niet genoeg.

Met welk dier zou jij jezelf vergelijken: Een hond. Die kunnen van de ene naar de andere rennen en zo heel druk bezig zijn. Maar ze kunnen ook ongelooflijk lui zijn.

Wat is je grootste blunder: Dat is een moeilijke, vooral omdat ik dan moet kiezen uit héél veel blunders. Zoals die keer dat ik tabasco in mijn oog wreef. Of toen ik mijn vinger naaide en daar een van mijn populairste blogpost van gemaakt heb: Wat- te- doen- als- je- in- je- vinger- naait.

Wie zou je graag eens willen ontmoeten: Femke van Younique. Ik lees haar blog bijzonder graag. Ze is altijd enthousiast en heeft heel leuke onderwerpen. Het lijkt mij leuk om gewoon samen eens koffie te gaan drinken!

Wat is op dit moment je favoriete nummer: Nummer 3, of bedoel je muziek?

Waar haal jij je inspiratie voor je blog vandaan: Overal en nergens. Ik heb zo een beetje het streven om elke maand toch 1 iets over naaien te schrijven 1 iets over suikervrij eten en misschien 1 iets over organiseren. Maar verder loopt het allemaal een beetje vanzelf.

Wat doe je ‘s morgens als eerste als je opstaat: Plassen…

Wat zijn je grootste dromen voor de toekomst: Ik zou het Fan-tas-tisch vinden als ik een job zou hebben die al mijn hobby’s in één vervatten. Betaald worden voor het bloggen zou bijvoorbeeld stap 1 zijn. En hoewel ik nu nog geen kinderen wil, staat dat volgens mij echt wel in mijn sterren!

—————————————————————————————
Zo, dat zijn de vragen. Zoals het een liebster award betaamt nomineer ik ook enkele bloggers met minder dan 200 volgers. Laat het hieronder weten als je de award hebt ingevuld. En antwoordt op mijn 11 vragen!:

 1. Wat zou je doen met 10 miljoen?
 2. Wat is jouw verveldendste taak in het huishouden?
 3. Wie inspireert jou?
 4. Welk tijdschrift lees je graag?
 5. Al eens iets raar of gek of ontroerend meegemaakt rechtstreeks door het bloggen?
 6. Wat maakt dat jij een blog leest?
 7. Welke gekke gewoontes heb je?
 8. Mogen we een kijkje in jouw bureau/werkplaats/blogplaats nemen door middel van een foto?
 9. Wat is het engste dat je ooit al meemaakte?
 10. Wat is jouw verborgen talent?
 11. Op welke prestatie ben je het meeste trots?

De genomineerden:

1. Roromacaro
2. Proud
3. Ons Erika
4. Of Many Kinds
5. Nuniya
6. Miss Mila at Home
7. Me -time by Seija
8. Liesebieze
9. Kelly Jade
10. Eiland Meisje

0 gedachten over “De Liebster Award van Merle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.