Doodgewone dingen #4

Deze week heb ik handig voordeel gehaald uit het slechte weer, heb ik wel heel onnodig staan gillen en plofte ik bijna uit mijn kleedje van trots.

 • Het voordeel van de vrieskou van afgelopen week: als je weet dat je die avond nog gaat sporten en dus even wilt wachten met je haar wassen en je moet toch nog naar buiten? Dan zet je gewoon je muts op.
 • Voordeel nummer 2 van het weer: je ramen niet moeten kuisen zoals eigenlijk op de planning stond, want het regent. Heerlijk! Ik heb geen hekel aan kuisen hoor, maar die ramen.. Dan laat ik nog liever mijn nagels één voor één uittrekken. (bij wijze van spreken dan toch)
 • De angst van deze week is die van muizen. Ik liet een klein zakje achter de wasmachine vallen. Met wat gefriemel probeerde ik het er vanachter te halen en ik voelde dat ik iets koud vast had. Even snel gekeken en ik zag een staart en een lijfje! Gillend liet ik het vallen en riep ik naar Mr. cp dat we muizen hadden. Met de zaklamp gingen we dat ding dus eens goed gaan zoeken. Wat bleek, er waren gewoon enkele aardappelen achter gevallen die al begonnen waren met schieten. Vandaar die lange staart.
 • Mijn eerste trotsmomentje van de week was op een trouw, wanneer een jongen van 17 jaar waar ik vroeger leiding van was naar me toe kwam om te vertellen dat hij gehoord had dat ik het kleedje zelf gemaakt had en hij het echt super mooi vond! Wauwie!
 • Het tweede trotsmomentje was toen ik diezelfde avond aan een professionele naaister die nota bene net de prachtige trouwjurk van de bruid had gemaakt, vertelde dat ik mijn kleedje zelf had gemaakt. Ze verschoot, kwam even dichterbij kijken en merkte op dat het er echt professioneel uit zag. *glunder, glunder*

0 gedachten over “Doodgewone dingen #4

 1. Marieke - Unique Marieke schreef:

  Wat een leuke rubriek! Ook fijn dat je terug bent (jaja, al enkele weken… maar ik heb de slechte gewoonte alles te lezen maar weinig een reactie na te laten… omdat ik zelf ook graag reactie's ontvang is dit dan ook een werkpuntje, hahahaha! 😀 )

  Hahaha, ik moest luidop lachen met je patattenverhaal, zalig! Ik zou er ook niet mogen aan denken dat ik een muizenstaart vast heb, ik zou ook gillen!

  Lang leve eigen naaisels, go go go! Heerlijk hé, om zo'n reacties te krijgen?! 🙂

  Tot de volgende!

  Liefs

 2. Christine Allemeersch schreef:

  Dank je wel! Leuk dat je de rubriek fijn vind. Het was een beetje zoeken en nadenken of ik het zou doen, maar blijkbaar slaat het toch aan 🙂

  Reacties geven is ook nog niet mijn sterkste punt. Hoewel ik me er wel meer mee wil bezig houden. Want het is gewoon fijn om te horen als iemand jouw post waardeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.