Doodgewone Dingen #5

Deze week gingen mijn klok-lees-skills weer een beetje achteruit (zou dat de ouderdom zijn?), heb ik toch weer wat frans bijgeleerd en ontdekte ik dat ik misschien iets te vaak op de tablet zit. Benieuwd?

  • Elke maandag doorloop ik zo een beetje dezelfde routine. Opstaan, sporten en dan boodschappen gaan doen. De winkel waar ik deze week naartoe wou opent om 12u00. Trots op mezelf omdat ik alles mooi binnen tijd geregeld kreeg, rij ik om 11u55 de garage uit. Om dan naar de klok in mijn auto te kijken, te beseffen dat het 10u55 is. Met hangende schouders de versnelling in achteruit te zetten en bedeesd terug in m’n garage te parkeren.
  • Wanneer ik deze week op school arriveerde met rode ogen was dat niet omdat ik heb zitten huilen dat ik elke dag maar liefst 45 minuten naar school moet rijden (wat behoorlijk ver is). Neen, het was omdat ik die ochtend bij het schminken op een of andere manier het mascaraborsteltje volop in mijn oog gepleurd had. Iets met laten vallen en toch proberen opvangen door blijkbaar een beweging naar mijn oog te maken…
  • Lekker ‘s avonds nog een laatste aflevering van je favo serie van het moment kijken in bed. Dat doen we allemaal wel eens denk ik zo. Maar het wordt allemaal een beetje minder lekker als je net de seizoensfinale zit te kijken en Netflix die ineens enkel gedubd in het frans aanbiedt. Ik heb alles geprobeerd, maar van die aflevering kon ik geen engelse versie krijgen. Vreemd!
  • Weer heel trots op mezelf was ik gaan joggen. Blij dat ik op tijd opgestaan was, dat ik de die koude hartslagriem getrotseerd had (je weet wel, dat je dit moet natmaken voordat je hem rond je borstkas mag spannen) en trots omdat ik zelf zover gekomen was om ondanks de vrieskou buiten te lopen. Om dan te ontdekken dat je de polshorloge vergeten bent waardoor die koude hartslagriem van eerder nutteloos is en je nu afhankelijk bent van je milt om te weten of je niet te rap aan het joggen bent.
  • Dat ik iets te veel op mijn tablet zit werd deze week ook duidelijk toen ik probeerde te scrollen op mijn papieren lesvoorbereiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.