Doodgewone Dingen #7

Deze week ben ik duidelijk vergeten hoe ik mij ook weer moest aankleden en kwam ik tot de ontdekking dat mijn leerlingen denken dat ik spelletjes speel terwijl ik les geef.

  • Na een uurtje achter het fornuis ontdek ik dat ik mijn keukenschort omgekeerd aan heb. Gelukkig was het een verse en heb ik geen vlekken aan mijn mooie kleren gesmeerd. Maar het ergste hiervan was, dat dit serieus de derde keer was deze week dat ik iets omgekeerd aanhad! Daarvoor kwam nog mijn kleedje en daarvoor mijn trui..
  • Tijdens de les toon ik op mijn tablet iets aan de leerlingen. Verrast reageert een leerling dat ik daar hetzelfde werkblaadje op heb als hun. “neen, ik speel geen candy crush tijdens de lessen”
  • Denkend dat wel een heel kunstzinnige film is die zo zonder muziek een lange intro doet. Ow ja, ik had het geluid nog uitstaan.
  • Als ik antwoord op de vraag van mijn zus “waarom vind je yoga leuk?”: “Omdat ik dan punten verdien met Weight Watchers en ik toch het gevoel heb dat ik de hele tijd plat op de grond heb gelegen luisterend naar mijn ademhaling”.
  • Deze week maakte ik ook mijn eerste youtubefilmpje. Youtube- filmpje? En alles ging kei goed! Jammer.. geen gênante anekdotes dus.

Is het jullie ook opgevallen? In bovenstaande foto kan je Nemo vinden!

0 gedachten over “Doodgewone Dingen #7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.