Girly Confessions

Op Girlsday, is het het ideale moment om eens een aantal ‘Girly Confessions’ te doen. Niet elke dag geef ik mijn meisje-meisjes kanten toe hoor. Meestal laat ik mij erop voorstaan niet het type meisje te zijn, dat altijd roze wilt en niets kan weerstaan dat blinkt. Maar ik heb wel een aantal andere meisjes-kantjes.

 • To top things off.. Mijn lievelingsfilm: Pride and Prejudice. Ook al val ik elke keer over mijn tong als ik dat probeer uit te spreken. En moest ik stiekem op zoeken hoe je Preju..watte?? moet schrijven.
 • Hoog op mijn filmlijstje staat ook Legally Blonde. Als zij niet girly is weet ik het ook niet meer. En ik geniet er van om haar iedereen te zien inmaken. Dus Bend and Snap that!
 • Ik gebruikte deze week lippenbalsem voor mijn kapotte lippen. Neen, dat is niet super girly, maar wel omdat ik die droge kapotte lippen gekregen hebben door 2 keer te gaan winkelen. Ik hoor je al denken, daar krijg je geen droge lippen van. Maar heb je al eens een schoenenwinkel binnengegaan zonder likkebaardend rond te lopen? I think not!
 • Elke dag doe ik make up op. Eigenlijk is dat niet echt een hele prestatie het duurt maximum 1 minuut en ik doe elke dag hetzelfde. Dat is namelijk hetgene dat ik geleerd heb van mijn zus, de make up artiste. Ik begin mij zelfs af te vragen of er nog andere kleuren make up bestaan.
 • Ik ben net even gaan tellen. Ik heb 44 paar shoenen, nuff said.
 • Elke week ga ik vanaf maandag op dieet. Dinsdag besluit ik dat dan maar weer opnieuw de volgende week te doen.
 • Als ik knutsel doe ik het in stijl. Zo ging ik op een doordeweekse vrijdagavond hout zagen in de Brico. En dat doe ik met een zwart rokje, nylonkousen, hakken en een tas.
 • En stiekem hou ik wel van een beetje roze hoor. Dat zie je eigenlijk al aan mijn blog. Maar ook mijn bureaublad bestaat uit de liefste roze bloemetjes.

Girly zijn kan geen kwaad dus omarm die kant van jezelf! Wat is jou Girly kant?

0 gedachten over “Girly Confessions

 1. Evelien schreef:

  Euh, ik ben supergirly and NOT ashamed of it haha! Roze en paars zijn overal te vinden in ons huis, in mijn handtas, op mijn laptop, … En kleedjes en rokjes zijn hier favoriet šŸ™‚
  Leuke blogpost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.