I’m a planimal

Ik ben een echt planbeest! Plannen, organiseren dat is echt iets dat ik graag doe en waar ik toch redelijk goed in ben. Niet voor niets ben ik al 3 keer weddingplanner geweest! Tot hier het stoefgedeelte, jeweetwel: het is mijn blog en ik doe ermee wat ik wil enzo šŸ˜‰

agenda-3

Wat ik dus wil zeggen, is dat ik echt van plannen en organiseren hou. Daarom kijk ik ook steevast uit naar het ‘inwijden’ van een nieuwe agenda. Echt waar, dat is voor mij een hele belevenis. Het zoeken naar de perfecte agenda alleen al daar kan ik echt van genieten. Mijn agenda voor 2017 is een beetje een afwijking voor mij. Meestal koop ik van die grote agenda’s waar je direct voor een week twee blaadjes nodig hebt, maar deze is anders. Aan de ene kant heb ik plaats om de week te plannen en aan de andere kant telkens notitieruimte.

 

agenda-2b

Ook gebruik ik al twee jaar lang de blogplanner van Verbeelding en hoewel ik hem helemaal geweldig vind ga ik dit jaar eindelijk eens in mijn agenda zowel mijn gewoon leven als mijn blogleven kunnen plannen. Hmm dat klinkt nu wel alsof ik echt een apart indrukwekkend ‘blogleven’ heb. Ik bedoel gewoon dat ik dus mijn post hier kan inplannen enzo. Klink al een behoorlijk stuk minder indrukwekkend?

agenda-1

Alleszins ik heb een paar hele leuke post gepland voor december en met deze agenda zal ik jullie kunnen blijven bijpraten, ook na de jaarswisseling.

Trouwens op even maar mee te geven wat voor een planbeest ik wel niet ben, met de hulp van Mamzella, weet ik nu al welke agenda ik voor 2018 koop šŸ˜® (maar daar ga ik jullie pas mee lastig vallen over een dik jaar!)

Een gedachte over “I’m a planimal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.