Kuisen²

Opruimen en kuisen.. En dan is alles na 5 min weer vuil..

Kennen jullie dat? Je kuist jouw ramen.. je bent pakweg 10 min klaar. Vliegt er ineens een dikke duif tegen die mooie verenafdrukken achterlaat. Te lui om terug te beginnen laat je het maar zo. De volgende ochtend loop je naar jouw auto, zie je dat er een duif kei groot op jouw raam gescheten heeft. Misschien diezelfde duif uit wraak ofzo?

Dat is nu al een 3- tal maanden geleden. En aangezien het vakantie is (merkt mijn man liefjes op) kan ik ze misschien terug kuisen??.. Ik hoop dat het deze keer langer blijft.

Een vakantie is voor mij ook het ideale moment om andere dingen te kuisen en op te ruimen. Geloof me of niet, maar soms vind ik opruimen zelfs leuk! Zelfs om bij anderen te doen..

Maar ik dwaal af. Ik wou het eigenlijk hebben over het opruimen van mijn bloglovin’- feed. Dat is de pagina waarin ik een overzicht krijg van alle blogs die ik volg en hun verse posts. Telkens als een blog mij wel leuk lijkt zet ik die erbij. Maar ondertussen worden het er zoveel dat ik enkele niet meer lees en gewoon klik op ‘mark as read’.

Tijd om er verandering in te brengen. Wat ik vandaag eigenlijk wil doen is mijn top 5 blogs delen. Blogs waarvan ik soms niet kan wachten tot er een nieuwe post komt. Gewoon omdat ik ze zo graag lees!

Top 5 Blog’s die ik volg (in willekeurige volgorde):

 
A Bouquet of Buttons
Een blog over naaien die mij telkens weer enthousiast maakt om er toch maar aan te beginnen. Ze maakt echt prachtige dingen en geeft ook vaak tips en tutorials.

Sew Natural Blog
Zij gaat vooral aan de slag met tweedehands stofjes en maakt er iets nieuws van. Je kan bij haar ook patroontjes kopen of soms gratis vinden. Als je niet weet wat te doen met al de overschotjes, zeker een kijkje nemen!

Refashionista
Toen ik haar blog leerde kennen ben ik meteen al haar posts van het verleden ook gaan lezen. En dat zijn er heel wat. Zij koopt kleren in de tweedehandswinkel en maakt er weer iets modieus van. Naar haar voorbeeld ben in dan ook een half jaar geleden tweedehandskleren gaan kopen die potentieel hadden. Dat potentieel hebben ze nog altijd.. (knipoog)

Oonaballoona
Onlangs vond ik deze blog via via. Ik ben nog niet terug gaan kijken maar het ziet er allemaal zeer spectaculair uit. Ze naait met de gekste stofjes en is houdt haar niet in. Echt een blog om even op te kikkeren.

Uit Pauline`s Keuken
Deze lijkt even niet in het rijtje te horen, maar wie houdt er nu niet van gezonde en gemakkelijke receptjes??

Veel leesplezier allemaal, en tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.