Mijn vrije week op Instagram.

Ik ben eigenlijk een hele drukke madam. Dat vind ik leuk en ik geniet ervan om druk bezig te zijn. Maar soms moet je even op adem komen. Dat deed ik voorbije week. Als leerkracht heb ik twee weken paasvakantie. Maar die vakanties zitten meestal heel snel vol. Met leuke dingen, dat wel. Maar deze keer besloot ik om eens echt een week te chillen. Dus wanneer iemand vroeg om af te spreken, zei ik steevast dat ik bezet was. Nah!

Natuurlijk is chillen niet stil zitten, ik heb wel heel wat gedaan. Maar enkel dingen voor mijzelf: zoals de lelijke rok voor het CVA naaien, ramen kuisen, auto kuisen, zonnen, sporten, lezen, … En instagrammen. (hmm is dit wel al een werkwoord zoals google, googelen?)

Je hebt het misschien al gezien, of misschien niet, maar ik heb instagram! Sinds januari werd ik nieuwsgierig en het bleek al snel iets heel tof. Deze vrije week werd dan ook goed vastgelegd. Zou dat niet een uitdaging zijn? Elke dag een leuke foto.. Hmm stof om over na te denken.

Met de lente komt ook de drang naar een moestuin terug omhoog. Ik heb eigenlijk absoluut geen groene vingers. Maar deze aardbeiplantjes van vorig jaar leven nog. Dus heb ik al het dode er uit gehaald en ze bemest. Wie weet wat er nog allemaal zal groeien!

Ramen kuisen is helemaal niet zo erg als je een lekker zonnetje erbij hebt!

Hier wist ik al dat het een lelijke rok zou worden. Maar omdat het voor de naaicursus is, maakte ik de zoom toch mooi met de hand af. 3 uur lieve mensen. Zo lang was ik bezig aan een zoom, van een rok die ik nooit zal dragen…

Dit ontbijtje na het joggen, doet mij terugdenken aan Toscane. Daar at ik elke ochtend buiten een cracker met banaan.

De blogs schrijven zichzelf niet hoor 🙂

En klaar zijn we voor een weekendje sporten, wellnessen, dineren, ontbijtbufetten..

Maar toen we dit zagen, bleef er van het sporten niet veel over. Het wellnessen daarintegen HEERLIJK!

Zo de relax week zit er op. Ik heb mij weer gesmeten in mijn naaicursus. Eigenlijk kan ik echt niet wachten tot het kleedje af is. Deze keer ben ik er van overtuigd dat het model wel mooi gaat passen bij mij!

Wil je mij volgen? Klik op onderstaande, heerlijke prent.

https://instagram.com/creastineblogt/

Heb je zelf instagram? SPAM jouw link in de reacties en ik volg.

0 gedachten over “Mijn vrije week op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.