Mijn zus gaat trouwen (even tussendoor)

Dit is een verhaal, een verhaal van pure romantiek en liefde. Lees het met een open hart zodat het je elke keer opnieuw kan verroeren.
Elke donderdag komt Dempsey naar het huis van Brigitte. Zij wonen namelijk ver van elkaar maar zien elkaar graag zo vaak mogelijk. In hun 3 jarige samen zijn hebben ze dan ook al honderden kilometers afgelegd.
Deze donderdag vertelde Dempsey echter aan Brigitte dat hij niet zou kunnen komen. Als toekomstige grote artiest zou hij namelijk gaan repeteren met een vriend. Sandra en Christine, haar grote zussen zagen dit als een ideale avond om eens een girls night te organiseren. Dus ze besloten alle drie bij Sandra af te spreken en gezellig naar de uber romantische film ‘ps: I love you’ te kijken.
Sandra zette de dvd aan, deze begon al heel romantisch met een beeld van een verlaten stal en de muziek van Braveheart. Aan de film zat echter een verassing verbonden, ineens kwam Dempsey in beeld. Hij vertelde in de film hoe graag hij Brigitte wel niet zag. We mogen gerust zeggen dat dit heel veel is, en ook wederzijds. Maar ook moest hij iets bekennen, hij had gelogen. Dempsey was namelijk niet gaan repeteren maar zat ergens in het appartement van Sandra en Karel.
Natuurlijk was Brigitte hier niet kwaad om, ze was juist enorm nieuwsgierig en opgelaten ging ze meteen gaan zoeken. In de slaapkamer zag ze meteen wat er aan de hand was.
Dempsey stond in zijn mooi kostuum en met een boeketje rozen in zijn handen. Daarboven waren in de slaapkamer allemaal kaarsjes aangestoken. Deze gaven echt weer hoeveel zorg en liefde er in Dempsey zijn aanzoek zat, want dat was namelijk de hele opzet. Met de ring in zijn handen ging Dempsey op zijn knie en vroeg aan Brigitte haar eeuwige liefde.
Het einde moet ik hierbij niet vertellen, beeld je gewoon de volgend woorden in:
“ en ze leefden nog lang en gelukkig”

0 gedachten over “Mijn zus gaat trouwen (even tussendoor)

 1. Febe schreef:

  Héééé? Dit wist ik helemaal niet! Is dat écht? Non-fictie dan?
  Geweldig! Zo mooi!
  Ik wist niet dat ze verloofd waren, wat?
  Of, euh.. ik twijfel nu echt of dit for real is ^^

 2. Febe schreef:

  Ik heb 'm net een mailtje gestuurd met daarin de link en dat hij eerst de reacties moet lezen… en als hij meer wilt weten over wat er nu precies van hem verwacht wordt, de rest lezen!
  Niet dat ik iets verwacht van hem! Laat dat duidelijk zijn xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.