Suikervrij leven.

Of ik ook mee wou doen om suikervrij te leven? Vroeg mijn nicht/vriendin onlangs. Neeeee, was mijn antwoord. 3 jaar geleden ben ik toch ook 12 kilo kwijt geraakt door minder te sneukelen (enkel 1 iets per dag). Dat moet toch nu ook lukken?

Je moet weten, ik wil graag afvallen omdat ik de eerste vier maanden van het getrouwd leven vier kilo bijgekomen ben. Je kan al raden wat het resultaat zou zijn als ik dit tempo aan zou houden…

Ondertussen wil ik graag Zumba doen. Ik ben 2 keer op proefles geweest. (ze keken wat raar want normaal doe je dat maar 1 keer). Het lijkt mij heel leuk maar ook wel duur. Waarom zouden ze nu 6 euro per les nodig hebben?? Omdat ik de vloer van de zaal die ze al bezitten verslijt?

Bovendien is al dat geld en die inspanning toch verloren als ik het er daarna weer aan eet.
Dat zette mij wel aan het denken. Ik jog twee keer in de week. Als ik er over na denk snoep ik zo veel dat die inspanning misschien ook wel voor niets is.

Die avond, vlak voordat ik in slaap viel, schoot ik recht met een lumineus idee.

Wat als ik nu eens vanaf nu (20/4/2014), tot en met de laatste dag van mei niets meer zou snoepen, tenzij het suikervrij is? Dan kan ik als beloning Zumba doen. De rest van mijn maaltijden zou ik dan zoveel mogelijk suikervrij houden

Ik ben nu een week bezig
Grapje, ik ben inderdaad een week bezig maar ik zie het nog volledig zitten. Vanaf 1 mei ga ik starten met een online cursus over suikervrij leven. Die kan je hier vinden.
Help: wie doet er mee???
Maar allesinds: Zumba, here I come (hopelijk):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.