Welkom terug + Doodgewone dingen #1

116 = het aantal dagen dat jullie zonder mij hebben moeten doen en ik zonder jullie. Het is dus al 116 dagen geleden dat ik tijdelijk afscheid nam. Ondertussen ben ik lekker uitgerust en uitgewaaid. Hoe ik dat deed daar vertel ik later nog meer over.

Maar eerst mijn nieuwe categorie: doodgewone dingen:

 • Voor het eerst in jaren draag ik mijn haar af en toe los en dat zorgde voor al heel wat complimenten:een stoere leerling van 17 jaar komt schoorvoetend vertellen dat ik veel mooier ben met mijn haar los! En mijn nicht herkent mij niet meer op foto!
 • Op tweedehands.be stond een kippenhok voor 50 euro te koop en ik maakte met de eigenaar afspraken om hem te komen bekijken. Twee dagen later stuurt hij een mail dat iemand er 85 euro op geboden heeft?? Wie doet dat nu? Voor iets dat 50 euro is ga je niet direct 85 bieden toch? Je bouwt langzaam op naar bijvoorbeeld 60.. Sja, heeft iemand van jullie anders een kippenhok te veel?
 • Kijkend naar het laatste seizoen van Grey’s Anatomy tot besef komen dat je verlangt naar het einde. Zodat ik eindelijk mijn normale leven terug kan oppakken..
 • Af en toe ga ik eens een wedstrijd aan met mijn nicht. Deze keer is de uitdaging om 5 weken lang zo weinig mogelijk te sneukelen. Alles wat extra is buiten de maaltijd en behalve groenten of fruit (smoothies en soep mogen!) daar moeten we een streepje voor trekken. Wie de minste strepen heeft.. wint een prijs. Op twee weken tijd ben ik toch al een halve kilo kwijt. 
 • Eind december heb ik instagram ontdekt als iets dat ik eigenlijk, stiekem super leuk vind. Mijn voornemen om een jaar lang elke dag een foto te nemen is al lang de pijp uit, maar ik ben er wel veel te vinden.

Hoe was jullie eerste maand van 2016? Hebben jullie ook al een extra uitdaging of wedstrijd nodig om je aan je voornemens te kunnen houden? Of zijn die ook al een langzame dood gestorven?

  0 gedachten over “Welkom terug + Doodgewone dingen #1

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.