De gratis trui

Een tijd geleden ging ik naar een naaiweekend. Echt een super tof idee. Je kan gezellig doornaaien zonder afleidingen, raad vragen aan mensen die er iets van kennen en gezellig kletsen. Daar werd een naai bingo georganiseerd. Iedereen nam wat mee en als je bingo had mocht je een pakje van de stapel kiezen. In mijn pakje zat onder andere dit mooie stofje.

Op het einde van het weekend had ik nog een klein uurtje over en wou ik graag iets doen met het stofje. Zelf had ik niet echt een geschikt patroontje mee want alles wat ik wou maken had ik geknipt mee. Dus ik vroeg eens rond of iemand een leuk idee had. Verrassend genoeg had dezelfde dame waarvan het stofje was wel een leuk patroon. Ik nam het over en knipte de stof al.

Thuis naaide ik nog wat verder en nog een uurtje later had ik een nieuwe trui. Ik overdrijf niet, het is zo een simpel patroontje dat ik het later nog eens maakte. Maar dat is voor een andere keer.

Als je goed kijkt kan je zien bij de mouwen dat er een streep in genaaid zit. Dat is omdat het stofje eigenlijk te klein was om de mouw er nog in één stuk uit te knippen. Dus naaide ik het er gewoon apart aan.

Een als je zeer goed kijkt kan je zelfs zien dat de stof al een beetje opgewold is. Haha, ik draag het gewoon zo graag en had geen geduld om te wacht tot ik er eens over ging bloggen, dus het is al een tijdje in rotatie.

Deze foto’s nam ik trouwens terwijl Elisa binnen stond en heel graag naar buiten wou, dus ik was een beetje afgeleid.


Een gedachte over “De gratis trui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.