Jurk met rugaccent

Haha, ik was wat afgeleid en had bijna ‘rug met jurkaccent’ geschreven. 😉
Maar goed, over de JURK dus :)… Jullie konden enkele weken geleden al lezen (klik) dat het maken van een feestjurk tot één van mijn kleine dromen behoorde.
Sinds dat berichtje ben ik er dan ook aan begonnen. Af en toe werkte ik eens en halve dag of soms zelfs maar een uurtje of twee. Zodat de frustratie telkens weer wat kon zakken. Want soms liep er wel eens wat mis. (hebben jullie ook zo’n haat, liefdeverhouding met jullie tornmesje?)
Nu het af is ben ik er echt heel blij mee. Het is voor mij, mijn beste naaisel tot nu toe. Ik durf zelfs te zeggen dat ik het nog ga maken!
Op kerstavond deed ik het direct aan. Hoewel ik daardoor een beetje overdressed was. Maar hé, soms mag je wel eens over de top gaan?! En ik kreeg vele leuke reacties. Van ‘chic’, tot ‘kwaliteit’, tot ‘je zou er in de winkel veel geld voor kunnen vragen’. Heerlijk om te horen allemaal!
Voordat ik het kleedje toon, nog even dit: ik doe zelfs mee aan een WEDSTRIJD!! Woehoew! Mijn eerst naai- wedstrijd ooit! En ik moet zeggen, ik vind het tussen het rijtje van andere mooie creaties passen! Kijk zelf maar: (klik) Duimen jullie mee??

 

 

 

 

 

 

 

Zei ik al dat het helemaal gevoerd is? Voor het eerst in mijn leven heb ik dus een kleedje gevoerd. Ook de blinde rits en de zakjes in de naad zijn nieuw voor mij!
Rode stof: Polyester van het stoffenspektakel
Voering: Acrylaat van het stoffenspektakel

0 gedachten over “Jurk met rugaccent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.