Zwaluw- zomerjurk

Een maandje geleden vroeg ik jullie te helpen om tussen de bovenste twee patronen te kiezen en jullie lieten van jullie horen, enorm bedankt! Het grootste deel van de stemmen ging uit naar het tweede jurkje dus luisterde ik braaf naar jullie aanbevelingen en ging naar de winkel om stof.

Aangezien ik de volgende dag al een naai-date had met een vriendin, kon ik niet lang wachten op het stoffenspektakel en liep ik naar Artevelde Stoffen in Gent. Deze stof vond ik super mooi maar was ook duurder dan ik normaal uitgeef aan stof. Door de tijdsdruk kocht ik ze toch en zo werd het mijn duurste kleedje ooit. De stof was 13.9/m en omdat het een redelijk doorzichtige stof was en ik dus voering nodig had, kwam het totaal op: 56 euro (ssst niet zeggen aan Mr. cp!)

Zwaluw zomerjurk 3

Zwaluw zomerjurk 2

Nu mogen jullie laten weten of het z’n geld waard was, ik vind alleszins van wel. Maar ik ben ook een bevoordeelde jury he.

Zwaluw zomerjurk

Wat was jullie duurste stof ooit?

Patroon: Kort jurkje uit het boek Naaien en Stikken van Tessa Evelegh
Stof: Zwaluw stof van Stoffen Artevelde in Gent
Totale kost: 56 euro

0 gedachten over “Zwaluw- zomerjurk

  1. joycethissen schreef:

    Heel mooi! Ik maakte dit jurkje vorig jaar ook in een vogelstofje, alleen dan rood, wat een toeval! Wat voor soort stof is het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.