3 Recepten van Pinterest die je WEL kan maken

Ik hou van koken en doe elke week mijn best om toch 1 keer iets nieuws te proberen. Soms lukt dat soms lukt dat niet. Het probleem is vaak dat ik gemakkelijke en lekkere recepten zoek en als het even kan moeten ze nog snel klaar zijn ook. Pinterest staat vol met heerlijke recepten die je doen watertanden als je er alleen maar een glimp van opvangt. Vaak zijn ze echter veel te moeilijk of moet je 3 verschillende winkels afschuimen op zoek naar die speciale olijf, of anders ben je wel bakken geld kwijt aan de verse truffelpasta.

Deze recepten vond ik op Pinterest, pinde ik op mijn receptenpagina EN haalden al meerdere keren mijn keukentafel. Echte aanraders dus!

1. Mexicaanse quinoa ovenschotel

Ik hou enorm van ovenschotels, heerlijk om al in de namiddag alles klaar te maken en alles op te ruimen. Dan moet ik enkel nog zorgen dat ik alles op tijd in de oven steek et voila. Het is een makkelijk en snel recept. Qua ingrediënten oke, laat gewoon even de komijn weg (al die gekke kruiden overal,…) een beetje italiaanse kruiden werken even goed. Nog een tip: leg een aantal tortillachips op de ovenschotel voor je de kaas er op doet. Heerlijk!

2. One pot lasagne

Lasagne is heerlijk maar het betekend ook altijd veel tijd en veel vuile potten. Deze lasagne maak je op 15 min in maar één pot. Cookaway y’all!

3. Couscous met paprika en feta

Couscous is een heel dankbaar product om mee te werken. Met andere woorden, je moet er eigenlijk niets aan doen. Even de juiste hoeveelheid gekookt water bij de couscous en na een tiental minuten even roeren, klaar! Voor de rest gooi je erbij wat je zelf graag lust (of wat er hier op het recept staat) en het is heerlijk!

 

Smakelijk!

0 gedachten over “3 Recepten van Pinterest die je WEL kan maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.