Als je van een paard valt..

Moe van de afgelopen dagen sluit ik maandag blogdag af met een blooper. Geïnspireerd door deze fantastische refashionista wou ik zelf eens een oud kledingstuk herwerken. Jammer genoeg eindigde het met deze foto.

Ik wou zo graag de mooie zakjes bewaren in het kleedje en ik nam het langs de achterkant in. Dit is dus duidelijk mislukt 🙂

Het bracht mij wel op het idee om dit jaar mijn bloopers te bewaren. Aan het einde van 2014 mogen jullie dus al mijn bloopers van dit jaar verwachten.

Ondertussen genoot ik verder van het weekend.

Kennen jullie de volkse wijsheden dat als je van je paard valt je er snel terug op moet kruipen? Of als je een kater hebt, je die best kwijt krijgt door ‘s ochtends verder te drinken? (niet dat ik dat laatste ooit al geprobeerd heb).

Allesinds zo dacht ik over de pijn aan mijn benen. Vrijdag lekker gaan joggen. Thuis de hele tijd pijn gehad aan mijn benen. De dag erna ben ik als jeugdleider een teambuilding gaan doen. Het werd een stadsspel met heel veel wandelen. En omdat ik dan nog niet genoeg spierpijn had. Besloot ik maar om zondag nog een winterwandeling te doen met mijn man 🙂 (hoewel het leek op een lentewandeling).

Tijdens de wandeling werden we 3x ingehaald door de zelfde jogger/loper. Ik vroeg mij echt af hoe hij dat deed, zo zonder te vallen. Tot hij viel. De laatste is een foto van de geit die hem uitlachte. Kan jij hem vinden?

Tot volgende week luitjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.