de Herfst (m) the fall; the autumn

fallfest

Ik geeft het zonder schroom toe: ik zie uit naar de natte grijze dagen! Het is nu terug mooi weer voor een paar dagen en dat zint me niet. Misschien mij is het een familietrekje want mijn zus was de eerste die mij niet raar aankeek bij deze bekentenis.

Wat me aantrekt aan het grijze, koude weer? De gezelligheid binnen natuurlijk. De meeste mensen vinden het leuk om gezellig met wat kaarsjes in de bank te zitten of om onder een dekentje een theetje te drinken en een boek te lezen. Maar voor mij is het iets waar ik enorm hard naar uitkijk.

Natuurlijk heb ik ook wel een aantal luxevoordelen die het mij makkelijk maken om dit weer niet zo lastig te vinden. Mijn auto staat bijvoorbeeld hier binnen in de garage en ik stap dus altijd droog een warme auto in. Op het werk parkeer ik ook zo dicht mogelijk bij de deur. Mij rest enkel om snel naar binnen te gaan.

Als ik aan herfst denk denk ik dus aan dat dekentje, de thee, de boeken, het kaarslicht maar ook aan de geur van versgebakken cake of een warme kop soep.

Dat doet mij trouwens aan een dienstmededeling denken (ofschoon deze mededeling was de hele reden voor deze post): ik ga hier ook wat meer boeken delen. Ik liet jullie tot nu toe al delen in lekkere recepten voor die cake en die soep, nu krijgen jullie nog leuke boeken aangeprezen voor onder dat dekentje!

Bewaren

Een gedachte over “de Herfst (m) the fall; the autumn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.