Een nieuw jaar

Druk druk druk. Dat bleek al dat het zou worden in 2013. Met al de familiefeestjes/bezoekjes en dan nog eens een trouw.

De drukte van de eerste dagen uit 2013 hebben er ook voor gezorgd dat ik extra laat ben met mijn blog. Mijn excuses voor de mensen die al van ‘s ochtends vroeg uitkeken naar een nieuw recept, een goed boek, een grappige anekdote of een leuk project.

Vandaag wil ik eens heel kort terug- en vooruitblikken.

2012 was een nieuwe start voor mijn blog. Van een dode blog naar een blog met een stuk of 10 lezers per dag. Dat is voor mij heel leuk. Maar liefst 70 lezers per week hoor!!! Daar leef ik van op.

Bij de instellingen van deze blog kan ik zien via welke trefwoorden jullie op mijn blog terecht komen als jullie googelen. En er is een winnaar. Dit jaar zijn de Nutellakoekjes maar liefst 122 keer bekeken. Ik hoop dat ze ook zo vaak gemaakt zijn šŸ™‚ voor de mensen die deze ook willen maken nog eens de link: Nutella koekjes.

De adem die nieuw leven in mijn blog blies was Pinterest. Sommige kennen dit al. Voor diegene die het nog niet kennen beloof ik een introductie in 2013. Dit ben ik al een tijdje van plan er is echter iets dat mij tegen hield. Om zo een introductie te maken wou ik via pinterest mij opnieuw aanmelden. Niet onder mijn eigen naam maar onder die van de blog. Daar zit het probleem. Ik ben namelijk al 2 maanden aan het twijfelen of ik de naam van deze blog zou veranderen. De naam heeft, volgens mij, zijn doel al lang voorbijgestreefd.

Deze blog begon als een reflectie over boeken en hun verhaal er achter. Dat is al lang niet meer het enige dat ik vertel. Ik vertel nu over bijna al mijn projecten. Mijn grootste hoop hierbij is om jullie aan het lezen, koken, knutstelen te krijgen. Om te delen wat ik kan – leer – ontdek.

Zouden jullie voor een nieuwe naam gaan? Welke?

Hopelijk hebben jullie ook een creatief jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.