Het tabasco- incident

Mijn vriend beweert bij hoog en bij laag dat ik ‘aheum’.. lomp .. ben. Ik beweer bij hoog en bij laag dat hij dat fout heeft. Jammer genoeg heeft hij meer bewijzen om zijn statement te staven. Vandaag bijvoorbeeld zaten we bij hem thuis lekkere spaghetti te eten. En, een pikante zoals ik ben, doe ik er altijd wat tabasco bij. Heerlijk toch als je mond net een beetje brand?

Vandaag was het echter minder leuk, het potje zoals jullie het allemaal kennen, heeft een heel klein dopje. Wat betekend dat er soms wat tabasco aan je vingers kan komen en zich daar ongezien kan nestelen. De meesten van jullie hebben al geraden wat er gebeurde nadat ik het potje terug wegzette. Diegene die het nog niet geraden hebben en mij niet zo goed kennen moeten weten dat ik oneindig veel allergieën heb. Dat is gelijk aan: veel aan mijn ogen prutsen.

Klein dekseltje + aan de allergische oog prutsen = BRAND!

Mijn oog stond in lichterlaaie. ‘Gelukkig’ was dit niet de eerste keer dat mijn oog in brand stond door iets dat ik er in wreef, (had ik al verteld over mijn vriend zijn overschot aan bewijzen?) en wist ik wat te doen. Rennen naar de badkamer en daar met mijn handen water op vangen en daarin mijn oog open proberen doen. Na 5 minuten was de brand gelukkig geweken.

Druipend nat besloot ik dat ik dan maar meteen een douche kon nemen. Die was wel verfrissend, nadat ik de shampoo uit mijn ogen gewassen had natuurlijk ^^

Hebben jullie ook zo’n verhalen of ben ik alleen?

0 gedachten over “Het tabasco- incident

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.