Wake-up call

Lang geleden heb ik een leuke afbeelding over pinterest opgeslaan om ooit op mijn blog te gebruiken. Namelijk deze: 
(wie niet weet wat pinterest is.. het is zaaalig. voor meer info klik hier)
Leuk hé. Enkel.. toen ik gisteren de blog las, van een fantastische blogmadam Liesellove, werd ik even wakker geschud. Zei sprak in deze post over een andere afbeelding:

 En toen bestefte ik het. Pinterest zorgde er voor mij niet voor dat ik veel meer maakte. Maar juist dat ik veel minder gemaakt heb. In plaats van te naaien of te knutselen, bleef ik uren pinnen. Natuurlijk ging mijn tijd ook naar het huishouden en praktische zaken. Maar toch. Het was een wake-up call. Ik wil blijven pinnen, natuurlijk.. Vanaf nu stel ik mijzelf gewoon een extra doel.
Aangezien het januari is.. leek het mij nog net in de marge van een nieuwjaars-voornemen te passen. Met dit in mijn achterhoofd was ik gisteren aan het internetten (lees blogjes lezen). Daar kwam ik het initiatief tegen van nog een fantastische blogmadam Marieke van Sew Natural Blog. Zij is de uitdaging aangegaan om elke maand een nieuw kledingstuk te naaien.
Gebaseerd op deze dingen volgt hier mijn eigen uitdaging: Ik ga maandelijks ten minste 1 naaiproject aangaan en afwerken. Vanaf nu kan je ten minste elke laatste maandag van de maand een bericht verwachten over mijn projectje. Spannend!!
Naaiprojecten die ik nu al in mijn hoofd heb zijn:

Kunnen jullie mij nog aan ideeën helpen?

0 gedachten over “Wake-up call

  1. Noortje Zuid schreef:

    Oh wat herkenbaar!! Ook hier veel meer gepind en minder gemaakt en ook ik ga mijn leven beteren!! In het boek Zo geknipt! staan ook hele leuke tasjes, hoesjes e.d. Erg leuk om te maken en cadeau te geven!! Groetjes, Noortje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.